In oktober 2018 is de nieuwe Yoga docentenopleiding ‘Nieuwe Tijds Yoga’ van start gegaan. Deze opleiding is tot stand gekomen vanuit behoefte aan vernieuwing van de wijze waarop yogatechnieken worden aangeboden en is vooral geschikt voor hoog-sensitieve mensen die aan het pionieren zijn in hun leven. De nieuwe tijd waarin wij leven maakt het mogelijk om stappen te zetten, die wij eerder nog niet konden doen, naar een energetisch completer functioneren. In deze opleiding wil ik alles doorgeven wat ik in de afgelopen 30 jaar geleerd heb op het vlak van spiritueel werken met het lichaam als ingang voor het vinden van de juiste ‘alignement/afstemming’ waardoor de persoonlijke ontwikkeling een natuurlijk verloop krijgt.

 

Onderwerpen van verdieping die aan bod komen:

·      lichaamsbewustwording & ‘embodiment’ (hoge energie incarneren)

·      adem- & ontspanningstherapie (vooral volgens Methode van Dixhoorn), kennis over het zenuwstelsel in relatie tot spanning en ademhaling (o.a. polyvagal theorie)

·      Asana’s (lichaamsoefening), Pranayama (adembeheersing), meditatie

·      energiecentra/chakra’s: bewustwording, zelfstudie, ‘lezen’ van energie,  emotioneel bewustzijn, bhakti-yoga (hart-energie), spirituele volwassenheid

·      fysiologie/anatomie

·      nummerologie (zelfkennis, zelfonderzoek, etc)

·      docentschap (werken met groepen en individueel, juiste intentie vinden, functioneren vanuit authentieke kracht, woord- en stemgebruik)

De gehele opleiding duurt 3 jaar, met 15 lesdagen per leerjaar; dit zijn zaterdagen en vrijdagen. De kosten voor de opleiding zijn 1500 euro per schooljaar. In september 2019 start een volgende leergang.

 

Ervaring met yoga is niet vereist, wel zal via een intakegesprek bekeken worden of je deel kunt nemen en vraag ik je om naast de opleiding wekelijks yogalessen te volgen en thuis te oefenen.

 

Heb je interesse/vragen, meld je bij Manon via mjw.mommers@gmail.com

 

IMG_1173.JPG
 
 
 
 
IMG_1103.JPG
Anatomie/fysiologie-les (zenuwcellen)

Anatomie/fysiologie-les (zenuwcellen)