OEFENPAGINA readings/afstemmen van het huis:

een vorm van werken die spontaan ontstaan is de laatste tijd vanuit aurareaden is het readen en afstemmen van de woonplek. Vooral bij sterke stagnatie, blinde vlekken, problemen met het loslaten van oude patronen die de ontwikkeling remmen, werkt het goed om de reflectie daarvan in de directe woonomgeving te veranderen. Dit kan een ware innerlijke catharsis teweegbrengen en in beeld brengen om welke energie het gaat; het kan helder zicht geven op de mogelijkheden die daarvoor niet gezien konden worden. 

Hoe werkt dit? 

Ik werk (tot nu toe) alleen met mensen die ik reeds ontmoet heb. Via foto’s maak ik kennis met de sfeer van je huis. Ik vraag je 3 belangrijke dingen op te noemen in volgorde van belangrijkheid, die op dit moment aansluiten bij je persoonlijke ontwikkeling naar jouw idee. Dat kan bijvoorbeeld zijn: relatie, innerlijke zoektocht en gezondheid. Ik check of deze dingen inderdaad relevant zijn en stem dit af met jouw spirituele wezen. 

Deze thema’s zullen waarschijnlijk een sterke verandering ondergaan in de nabije toekomst na de veranderingen die we samen gaan aanbrengen in je directe woonomgeving. Ik kom dan naar je huis en we bespreken de mogelijkheden en het hoe en waarom daarvan.

Het is niet de bedoeling dat zo’n traject (veel) geld kost. We gebruiken zoveel mogelijk bestaande materialen, maar soms is het nodig dat er een budget vrijgemaakt wordt. Ik vertrek echter vanuit het idee dat alles aanwezig is, behalve wanneer de verandering erg drastisch/baanbrekend is. Alles, zelfs het kleinste detail is symbolisch. Gezocht wordt naar een fijne afstemming van het geheel, die de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. De verandering is altijd tijdelijk en ligt niet vast. Het symboliseert een beweging die ontwikkeling op gang brengt die er al is en dingen zichtbaar maakt. Ik houd rekening met natuurwetten en maak bijvoorbeeld gebruik van Feng Shui, een oude Chinese leer over energie en de elementen.     

Prijs is in overleg, neem contact op voor informatie.