Gezond Ademen voor Musici

Lessen in jezelf afstemmen voor musici en andere (hoog) sensitieve mensen met oefenprogramma's op basis van yoga en ademtherapie en richtlijnen voor professioneel ademgebruik

Klik voor een vergroting

Dit boek richt zich tot musici en andere fijnzinnige gevoelige en kunstzinnige mensen. Hoe kunnen we ons lichaam leren afstemmen zoals je een muziekinstrument afstemt, waardoor het zuiverste van onszelf naar buiten komt en waardoor we een vanzelfsprekend gevoel ontwikkelen van open en spontaan in het leven staan zoals we werkelijk zijn; gevoelig en krachtig tegelijk? Waar halen we hiervoor de moed en het vertrouwen vandaan? De oefenweg, aangeboden in dit boek, is hierop gericht.

Tevens gaat schrijfster Manon Mommers in dit boek specifiek in op professioneel ademgebruik en het omgaan met spanning met betrekking tot het musiceren. Haar basis conclusie in dit kader is: het ‘vrijmaken’ van het lichaam en de adembeweging is van grotere waarde dan het aanleren van een techniek omdat het lichaam wanneer het op onbewust niveau vrij is, om het even welke techniek, probleemloos kan aannemen en onze impulsen feilloos volgt.  

Manon Mommers, oorspronkelijk blazer van beroep, beheert in navolging van haar leraar Louis Danset, Yoga Kring limburg, praktijk voor Yoga en Adem- & Ontspanningstherapie Methode Van Dixhoorn; zij werkte jarenlang binnen muziekinstituten, conservatoria en orkesten met haar werkwijze. Haar hele leven deed zij zelfonderzoek en trainde zij zichzelf door middel van yoga en meditatie. 

Achterflap

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave vervolg

Klik op bovenstaande foto's voor een groter beeld. 

 
 

 

Bestellen

Via het onderstaand formulier kunt u het boek bestellen. Vult u s.v.p. het gehele formulier in. U ontvangt dan een bevestigingsmail met het totaalbedrag en banknummer. Zodra het bedrag o.v.v. naam en adres overgemaakt is sturen we het boek z.s.m. toe, of kunt u het af komen halen. 

Uitgeverij Centrum AOT, Amersfoort
ISBN: 978-90-812967-0-0
Prijs: € 22,- .
U kunt het boek komen ophalen, het kan ook naar u verzonden worden. De verzendkosten bedragen € 3,95.

Naam *
Naam
Geef s.v.p. het aantal boeken aan dat u wilt bestellen. Wilt u 10 of meer boeken bestellen neemt u dan contact met ons op.
Verzenden/ophalen *
De verzendkosten bedragen € 3,95, ophalen is gratis.