Hoofdpijn/Hernia

Hoofdpijn was de voornaamste klacht waarvoor ik bij Manon terecht ben gekomen.
Ik had al anderhalf jaar hoofdpijn, na een scan bleek het spanningshoofdpijn te zijn, ik was voor nog wat klachten in behandeling bij een natuur arts.
Zij was de gene die zei dat ik moest leren ontspannen, en stuurde mij naar Manon.
Dit zal voor veel mensen niet te geloven zijn, maar na 2 behandelingen was mijn hoofdpijn weg. Je gaat dan vanzelf praten over hoe zo iets ontstaat, waarschijnlijk bij mij door een onzekerheid, vooral bezig zijn met wat andere mensen van me denken. Ook deze onzekerheid heeft Manon bij mij weggehaald, waardoor het leven een stuk aangenamer word.
2,5 maanden geleden kreeg ik een hernia, ik kon nog geen 10 sec zitten, liggend op de achterbank van haar auto heeft een vriendin mij naar Manon gebracht. Want de huisarts of fysio kon niks voor me doen, ook hier heeft ze me vanaf geholpen.
Dus hoe leg je dit uit aan mensen, ik weet het niet. Als ik geweest ben, heb ik totaal geen spanning meer in mijn lijf, dat is zo’n ongekend goed gevoel.
Hoe mooi is het, dat je door, voor mijn gevoel totale ontspanning, zonder medicijnen van bijna al je klachten af kunt komen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ben nu voor mijn rug bij een sportpsycholoog, zij doet ook ademhaling. Zij bevestigde een apparaatje aan mijn oor, om zo de spanning in mijn lichaam te meten, ik moest 4 min in ademen en uitblazen. Dat heb ik 2 min gedaan, en 2 min zo geademd zoals Manon het mij heeft geleerd. Ik vroeg haar of ze verschil zag in de test, ze vond het ongelofelijk, maar de laatste 2 min was de spanning in mijn lijf gezakt van 85% naar 25% dat zegt genoeg denk ik, over wat er allemaal mogelijk is.
Dank je Petra

Vorige
Vorige

Burn-out

Volgende
Volgende

Bekkenbodemklacht